• Voor 17:00u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 49,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Konijnenhokken

Konijnenhokken zijn in alle soorten en maten te vinden bij Konijnenhokken.nl. Ben je op zoek naar een eenvoudig onderkomen voor je konijntje? Of wil je het liefst een grote villa, waarin je konijn alle ruimte heeft om zich te bewegen? Naar wat voor hok je ook op zoek bent, je slaagt bij ons altijd. Ontdek wat wij voor leuke konijnenhokken hebben.

Onze services

  • Voor 17:00u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 49,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Voldoende bewegingsruimte

Bij het kopen van een van de konijnenhokken is het belangrijk dat je konijn verzekerd is van voldoende bewegingsruimte. Je kunt dan ook rekening houden met de grootte van je konijn en met de gelegenheid die je konijn heeft om bijvoorbeeld buiten of binnen dagelijks vrij rond te lopen. Koop bijvoorbeeld een van de grote en ruime konijnenhokken als je konijntje het grootste deel van de tijd in het hok moet doorbrengen.

Bij Konijnenhokken.nl vind je een ruim aanbod van konijnenhokken in allerlei verschillende modellen en met uiteenlopende afmetingen. Zo kun je altijd het meest geschikte hok kopen dat pas bij de buitenruimte en aansluit op de behoeften van je konijn. Er zijn basismodellen beschikbaar van bijvoorbeeld het merk Flamingo die over één etage beschikken met een apart nachthok.

Je kunt ook een keuze maken uit de konijnenhokken die over vloeretage en bovenverdieping beschikken, zodat je konijn nog meer mogelijkheden heeft om te bewegen. Deze modellen zijn in diverse uitvoeringen leverbaar, zoals in een basisuitvoering of luxe uitvoering. Het grote konijnenhok Deluxe van Woodtoys heeft bijvoorbeeld twee verdiepingen met een nachthok en twee toegangsdeuren. Wil je echt wat speciaals, dan kun je de Grande Villa van Woodtoys kopen. Dit model heeft de vorm van een villa en is een waar paradijs voor je konijn.

Als je geen ruimte hebt voor een buitenhok, dan kun je bij ons een keuze maken uit het aanbod met binnenhokken. Ook deze modellen zijn in diverse afmetingen en in verschillende uitvoeringen leverbaar.

Je kunt bij Konijnenhokken.nl niet alleen terecht om een van de goedkope konijnenhokken voor binnen of buiten te kopen, maar ook voor voeding en voor bodembedekking. Wij hebben namelijk alles in huis voor konijnen en kunnen na je bestelling de volgende werkdag al leveren. 

Bekijk ook:

Hokken voor konijnen

© 2024 Konijnenhokken.nl is onderdeel van XLShop