• Voor 23:59u besteld, woensdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 49,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Goedkoop konijnenhok

Goedkope konijnenhokken voor binnen of buiten vind je in het brede assortiment van Konijnenhokken.nl. Je vindt bij ons altijd een goedkoop konijnenhok. Wij zijn namelijk niet alleen de grootste webshop met hokken voor konijnen, maar hanteren ook nog eens de scherpste prijzen. Bekijk het aanbod maar eens en ontdek zelf hoe goedkoop je bij ons uit bent.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, woensdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 49,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Goedkope konijnenhokken

Als je op zoek bent naar goedkope konijnenhokken, maar wel van een goede kwaliteit, dan hebben wij diverse hokken voor je in het aanbod beschikbaar. Als je alle goedkope konijnenhokken voor buiten in één keer wilt zien, dan kun je de gewenste prijscategorie selecteren. Je kunt ook in een keer het aanbod met binnenhokken te zien krijgen, zodat je een goedkoop konijnenhok voor binnen kunt kopen. Het goedkoopste hok voor binnen is al verkrijgbaar in de prijscategorie tot 50 euro.

Je kunt ook bij het zoeken naar een goedkoop konijnenhok voor buiten met een aantal aspecten rekening houden. Je wilt natuurlijk het beste voor je konijn en daarom het is belangrijk om met de afmetingen van het hok rekening te houden. Elk konijn heeft bewegingsvrijheid nodig en de grootte van het hok dient dan ook afgestemd te zijn op de grootte van het konijn. Verder kun je met je eigen wensen rekening houden, zoals het kopen van een konijnenhok met één verdieping of juist liever met meerdere etages. De modellen zijn in verschillende prijsklassen leverbaar, zodat je vast en zeker een geschikt konijnenhok voor de goedkoopste prijs kunt kopen.

Als je op zoek bent naar goedkope konijnenhokken, dan is het ook prettig om meteen goedkope voeding en goedkope bodembedekking te kunnen kopen. Dat kan bij Konijnenhokken.nl, waar je alles kunt vinden wat je konijn nodig heeft. Wist je dat wij ook konijnenrennen verkopen? Ons complete aanbod maakt het voor jou heel eenvoudig om zo goedkoop mogelijk onderdak en verzorging te kunnen bieden aan je konijn.

Wij zijn niet alleen goedkoop, maar leveren ook snel. Je mag zelf je afleverdatum bepalen of morgen of overmorgen het goedkope konijnenhok al thuis geleverd krijgen. 

© 2024 Konijnenhokken.nl is onderdeel van XLShop