• Voor 22:45u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden va. € 49,95
  • Volledige garantie

Konijnenkooi

Een konijnenkooi is de ideale huisvesting voor je konijn als deze in huis verblijft. Bij het kopen van een kooi voor je konijn is het belangrijk om met de juiste afmetingen rekening te houden. Je lievelingsdier moet natuurlijk wel genoeg bewegingsruimte hebben. Daarom heeft Konijnenhokken.nl een diversiteit aan leuke konijnenkooien voor je beschikbaar.

Onze services

  • Voor 22:45u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 49,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Ideale huisvesting

Een konijnenkooi is speciaal bestemd voor konijnen die binnen worden gehouden. Bij het ontwerpen van de konijnenkooien hebben de producenten rekening gehouden met de mogelijkheid om het hok gemakkelijk schoon te maken. Een standaard konijnenkooi bestaat dan ook uit een kunststof bak die daarboven is voorzien van traliewerk. De kooi is geschikt om konijnen altijd binnen te houden, maar biedt ook een oplossing voor als je konijn buiten verblijft en het in de winter bijvoorbeeld te koud wordt.

Bij het kopen van een konijnenkooi heb je bij Konijnenhokken.nl de mogelijkheid om een keuze te maken tussen verschillende maten. Zo zijn er kooien met een lengte van een meter, maar hebben wij ook een binnenhok beschikbaar met een lengte van 120 centimeter, zoals het model Sprinters van het merk Flamingo. Van dit merk zijn ook andere modellen beschikbaar, zoals Nibbles 100 Grijs en Podium 100. Dit laatste model wordt compleet geleverd inclusief een toilet, hooiruif, drinkfles en voerderbakje.

Als je het konijn binnenhoudt, maar wel een buitenruimte hebt, dan kun je ook besluiten om naast de kooi een ren aan te schaffen. Zo kan je konijntje op mooie dagen wat tijd in de buitenlucht doorbrengen in een ren die veel bewegingsruimte biedt. Wij hebben diverse rennen beschikbaar in ons aanbod die je konijn optimale vrijheid bieden in de tuin en geschikt zijn om tijdelijk in ondergebracht te worden.

Heb je ook nog voeding en bodembedekking nodig? Bestel dan alles in één keer bij Konijnenhokken.nl. Zo is houtvezel een uitstekende bodembedekking voor de konijnenkooi en kun je bij ons ook terecht voor de aanschaf van stro en katoenbedding. Bestel je vandaag nog? Kies dan zelf een afleverdatum of laat de konijnkooi morgen of overmorgen al thuis geleverd krijgen. 

Contact

Konijnenhokken.nl
Waterwinweg 9
7572 PD Oldenzaal
Tel. 0541-228093
Contact
Facebook

© 2021 Konijnenhokken.nl is onderdeel van XLShop
Wij gebruiken alleen de toegestane standaard cookies. Vragen? cookiepagina. Ik ga akkoord