• Voor 16:45u besteld, maandag in huis!
  • Gratis verzenden va. € 49,95
  • Volledige garantie

Konijnenhokken buiten

Konijnenhokken buiten in basismodellen en in luxe uitvoeringen koop je bij Konijnenhokken.nl. Wij bieden je het meest gevarieerde assortiment aan buitenhokken voor konijnen in uiteenlopen prijsklassen. Geef je lievelingshuisdier de vrijheid en de ruimte en bestel een van de leukste konijnenhokken buiten die is afgestemd op de grootte van je konijn.

Onze services

  • Voor 16:45u besteld, maandag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 49,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Diverse afmetingen

Konijnenhokken buiten zijn in ons assortiment in diverse afmetingen beschikbaar. Zo kun je eenvoudig een keuze maken voor een van de leuke hokken, waarbij je rekening kunt houden met de vrijheid en de ruimte die je het konijn wilt geven. Er zijn konijnenhokken voor buiten beschikbaar in uiteenlopende modellen. Je kunt je konijn echt verwennen met een compleet paradijs met meerdere etages of voor een standaardmodel kiezen die uit één etage met een apart nachthok bestaat.

Het meest ideaal voor het leven van een konijn dat in een konijnhok buiten verblijft, is natuurlijk optimaal te kunnen profiteren van bewegingsvrijheid. Dat kan als je bijvoorbeeld voor een konijnenhok met ren kiest. De ren staat op de grond en het hok beschikt verder over een aparte afgesloten ruimte, waar je konijn ongestoord van de nachtrust kan genieten. Er zijn diverse modellen konijnenhokken met ren beschikbaar, zodat je ook nog wat te kiezen hebt.

Als je graag je konijn wat bewegingsvrijheid gunt, dan is het ook mogelijk om een standaardmodel met een buitenren te combineren. Je kunt je konijn dan op mooie dagen in de buitenren laten en in de avond weer terugplaatsen in het konijnenhok buiten. Er zijn rennen met nachthokken en zonder nachthokken beschikbaar.

Je kunt in het overzicht met konijnenhokken voor buiten heel gemakkelijk een bepaalde prijsklasse selecteren of op een speciaal merk zoeken. Zo krijg je precies gepresenteerd waar je naar op zoek bent. Zo biedt het merk Flamingo voordelen standaardhokken voor konijnen en kun je bij het merk Woodtoys prachtige konijnenvilla’s bekijken.

Vergelijk de konijnhokken buiten qua model, prijs en afmetingen en maak zo je keuze voor het ideale buitenhuis voor je konijn. Bestellen doe je eenvoudig online en wij leveren het konijnenhok voor buiten zo snel mogelijk. 

Bekijk ook:

Hardhouten konijnenhokkenDubbele konijnenhokken

Contact

Konijnenhokken.nl
Waterwinweg 9
7572 PD Oldenzaal
Tel. 0541-228093
Contact
Facebook

© 2022 Konijnenhokken.nl is onderdeel van XLShop
Wij gebruiken alleen de toegestane standaard cookies. Vragen? cookiepagina. Ik ga akkoord